Onze diensten


Bouwbedrijf Sijs voert met ervaren vakmensen uiteenlopende bouwwerkzaamheden in en om uw huis of bedrijfspand uit. Wij zijn actief op het gebied van nieuwbouw, aan- en verbouw, renovatie en onderhoud.

Nieuwbouw 

Bouwbedrijf Sijs is een veelzijdig bedrijf. U kunt bij ons terecht voor al uw nieuwbouwprojecten. Ons werk loopt uiteen van de bouw van een vrijstaande woning tot een bedrijfspand, maar ook voor het relatief kleinere werk als een carport, berging, landbouwschuur, serre of garage bent u bij ons aan het goede adres.  

Verbouw 

Met een aan- of uitbouw creëert u meer ruimte en licht in uw woning of kantoorpand. U bepaalt de vorm, afmeting en uitstraling. Een uitbouw tot 2,5 meter kan vergunningsvrij worden gebouwd. Voor een diepere uitbouw heeft u een omgevingsvergunning nodig. De gemeente kan u hierover informeren.Een dakkapel, dakopbouw of nokverhoging is een prima oplossing als u ruimte tekort komt. Het biedt de mogelijkheid om een extra slaapkamer, badkamer of hobbyruimte te creëren. Wij zien de mogelijkheden om meer comfort in uw woning of bedrijfspand te realiseren. Wij bouwen deze aan- of uitbouw op maat en naar uw wensen. 

Renovatie 

Bouwbedrijf Sijs heeft ruime ervaring in het renoveren van uw woning of bedrijfspand. Onze mensen passen uw (monumentale) woning of bedrijfspand aan de moderne eisen aan. Wij hebben daarbij oog voor de architectonische uitgangspunten en respect voor de originele staat van het pand.  

Onderhoud 

Goed onderhoud aan uw woning of bedrijfsruimte is belangrijk. Het bespaart u kosten en zorgt voor een blijvende fraaie aanblik van uw pand. Wij verrichten al het noodzakelijke onderhoud. Van het vervangen van kozijnen, houten boeidelen en overstekken tot het aanbrengen van nieuwe gevelbekleding of nieuw hang- en sluitwerk.Bouwbedrijf Sijs herstelt ook storm-, water- en brandschade aan uw woning of bedrijfspand. Wij proberen dit zo snel mogelijk te verhelpen, want we begrijpen hoe belangrijk dit voor u is.