Onze werkwijzeBouwen en verbouwen zit in ons bloed. Elke opdracht, groot of klein, is voor ons een uitdaging, waarbij we het beste uit onszelf willen halen. Of het nu gaat om een verbouwing, renovatie of nieuwbouw van een woning of bedrijfspand. Oog voor detail is ons handelsmerk, niet alleen in de afwerking maar ook in de bouwkundige toepassingen.  

Wij denken met u mee                                                                               
Bouwen is ons vak. Bouwen is echter méér dan het stapelen van stenen. Wij inventariseren uw wensen, denken met u mee, helpen u vooruit en ontzorgen u volledig. Wij besteden de grootste zorg aan elk project, van start tot finish. 

Wij nemen u werk uit handen

Het aanvragen van een sloop- en/of bouwvergunning dient goed geregeld te zijn. Mogelijk is er een aanvraag tot wijziging van het bestemmingsplan nodig. De bouwtechnische tekeningen moeten conform de geldende bouwvoorschriften zijn. Wij nemen u dit papierwerk uit handen en kunnen u van dienst zijn bij een eventuele aanvraag voor een bouwvergunning. Heeft u al concrete bouwplannen? Wij toetsen deze op haalbaarheid en zoeken samen met u naar de beste oplossing.   

Wij zijn transparant en duidelijk     

Bouwbedrijf Sijs is uw partner in alle bouwprojecten. Wij staan voor transparantie en duidelijkheid. Als opdrachtgever weet u bij ons waar u aan toe bent. Afspraak is afspraak. U wordt achteraf niet met onverwachte verrassingen geconfronteerd. Wij werken met u naar het gezamenlijke einddoel: een bouwproject van hoge kwaliteit. Met als insteek: ꞌEen tevreden opdrachtgever, een geslaagd projectꞌ.